Šola-muzikal-Arsana

OPIS ŠOLE MUZIKALA

Šola muzikala na Ptuju je edinstvena priložnost za vse tiste mlade ustvarjalce, ki želijo svoje umetniško predznanje nadgraditi v večplastno odrsko izražanje skozi petje, igro in gib.

Šolo muzikala vodijo priznani umetniki ter strokovnjaki na svojih področjih. Pevski talent bodo udeleženci oplemenitili s piljenjem vokalne tehnike pod vodstvom Ane Delin, za izvirno koreografijo in smele odrske gibe bo poskrbel odličen plesalec in koreograf Jure Krajnc. Da bodo mladi ustvarjalci resnično zasijali na odru gimnazijske dvorane, bo s svojimi spretnimi režiserskimi usmeritvami prispeval Matjaž Latin, ki je eden najbolj iskanih režiserjev za glasbeno-scenske predstave. Svoje producentsko delo bo dodal Mladen Delin.

Cilj šole muzikala na Ptuju je poleg doslednega umetniškega izpopolnjevanja, na oder postaviti novo avtorsko glasbeno scensko predstavo, ki bo vsebovala znane popularne popevke, skladbe iz muzikalov ter šansone.

Avdicije za nove člane potekajo skozi vso leto in so namenjene vsem, ki se želijo pridružiti ustvarjalnemu vrelcu različnih umetniških zvrsti ter so starejši od 13 let.